Buenos Aires: Insidertips fra Mr Gay Argentina, Carlos Mélia

Carlos Mélia tipper om sine favoritter Buenos Aires

Carlos Mélia tipper om sine favoritsteder i Buenos Aires

Carlos Mélia ejer rejsebureauet Pride Travel og blev i 2008 kåret som både Mr Gay Argentina og Mr Gay International. Han tipper om sine favoritsteder i sin hjemby Buenos Aires.

Spis

‘Jeg elsker at spise brunch på restaurant Ølsen i bydelen Palermo Viejo’, han smiler, ‘de har byens bedste vodka. Hvis jeg skal på en romantisk date, foretrækker jeg den patagonske restaurant Desde el Alma, mens jeg tager på Million, hvis jeg skal fyre den af sammen med vennerne. Million har en superhyggelig have og spiller den bedste musik’.

Sov

‘Jeg foretrækker butikhoteller, der giver dig en personlig oplevelse, som for eksempel det nyåbnede Mine Hotel eller Vain Hotel – begge ligger i min favoritbydel Palermo Viejo. Hvis du vil have friheden ved din egen lejlighed, så tjek Ayres Palermo‘, han griner og tilføjer, ‘jeg har rigtigt gode tilbud på Ayres Palermos lejligheder på mit website’.

Træne

Megathlon er den største kæde af gyms i Buenos Aries, deres afdeling på Alto Palermo er veludstyret, og der møder du de sødeste fyre’.

Oplev

‘En dagstur til Delta el Tigre giver dig en fantastisk naturoplevelse tæt på byen. Du kan enten tage toget derop eller tage på en arrangeret tur. En dag på en estancia (argentisk farm), hvor du kommer ud og ride med de lokale gauchos er også et hit’.

Tjek også Carlos Mélias tips på hans rejseblog.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Buenos Aires, gay, hotel, journalist, party, rejse, restaurant, storby, travel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s