Buenos Aires i en uge: Sport og socialt liv

Buenos Aires i en uge? Så booker du en lejlighed, dyrker sport og tager del i Buenos Aires’ sociale liv. Walther Griesé guider dig til de bedste adresser.

buenos_airescasa_bolivar1

Din private lejlighed i Buenos Aires

‘Den bedste reklame er mund-til-mund-metoden,’ fortæller Gerard Munier, ejeren af lejlighedshotellet Casa Bolivar. Han forelskede sig i en ruin fra det nittende århundrede, og brugte to år på at sætte den i stand. I dag har han 14 loftlejligheder, alle indrettet i retrostil, og perfekte, hvis du vil have friheden ved at bo i egen lejlighed. Gæsterne anbefaler blandt andet Casa Bolivar, fordi de serverer basser fra Buenos Aires’ bedste bager, og har et dansestudio, hvor privatlærere giver enetimer i tango.

buenos_airespark_life21

Fodbold og cykeltur i parkerne

‘Gaderne er som blæst, når der bliver spillet en vigtig fodboldkamp, alle er hjemme og se det på tv,’ fortæller Rob Lamagno. Oplev atmosfæren live på stadionet ‘Bombonera’ (chokoladeæsken), når de lokale favoritter Boca Juniors spiller. Foretrækker du selv at få sved på panden, så lej en cykel hos Bicicletta Naranja og tag ud i en af de populære parker. Los Tres Febreros er ideel til at spille bold, stå på inliners eller hygge sig på græsset med sin ‘mate’, mens Reserva Ecológica Costanera Sur bringer naturen ind i byen.

buenos_airespool_party

Fra homopolitik til homoparty

‘Buenos Aires’ gay pride Marcha del Orgullo er primært politisk. Jeg anbefaler turister at tage til gay pride i Sao Paulo, hvis de vil have store homofester,’ fortæller Carlos Mélia, ejeren af rejsebureauet Pride Travel. Deltagerantallet er dog vokset fra et par hundrede for fem år siden til 25.000 i 2007, og party promoter Rob Lamagno, der lige har holdt byens første circuit party, The Argentina Experience, planlægger at gentage succesen under gay pride. Byens homofilmfestival Diversa har kun fire år på bagen, men markerer sig med god film og kunstudstillinger. Så Buenos’ Aires ‘venlige’ indbyggere kan se frem til, at turisterne lægger flere dollars i byen, samtidig med, at de lokale homoer udvikler sig til en politisk magtfaktor.

Få mere information om

Lejlighedshotellet Casa Bolivar

Fodboldklubben Boca Juniors

Gay Pride Marcha del Orgullo

Homofilmfestivalen Diversa

Læs Carlos Mélias rejseblog

Advertisements

Leave a comment

Filed under Buenos Aires, gay, homo, hotel, journalist, party, Pride, rejse, storby, travel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s