Buenos Aires på en weekend: Palermo Viejo

Buenos Aires på en weekend? Så har den trendy bydel Palermo Viejo den bedste shopping og de nyeste restauranter. Walther Griesé guider dig til de bedste adresser.

buenos_airesshopping

Herre shopping i Palermo Viejo

Nye butikker og restauranter skyder konstant op i den populære bydel Palermo Viejo. Kvarteret er et hyggeligt mix af privatboliger, gamle industribygninger og træbevoksede gader, der bedst udforskes til fods.

Tjek shoppinggaden Gurruchaga, pulsåren i Buenos Aires’ herremode. Her finder du de lokale konger af casual, mærkerne Airborne og Bensimon. Og sydamerikansk herremode med humor og personlighed fra mærkerne Bolivia og Félix. Besøg også Balthazarshop, hvor dandyerne shopper manchetknapper og ure fra halvtredserne. Og Spina, hvor designerne Flavio Spina og Carla cando laver stilren skrædderkunst med kulørte detaljer.

Gode pit stops er afslappede Bar 6 med en lille have i baglokalet, og sushirestauranten Little Rose i en sortmalet herskabslejlighed.

buenos_airespalermo_viejo

Mine, det nyeste butikhotel i Palermo Viejo

‘Mine gæster skal føle sig hjemme, og mit personale er trænet til at hjælpe med alt,’ fortæller Marcelo Cohen, ejeren af Mine, det nyeste butikhotel i Palermo Viejo. ‘Palermo Viejo er Buenos Aires mest interessante bydel på grund af nichebutikker som musikspecialisten Miles og de innovative restauranter som den peruviansk-japanske Osaka‘.

buenos_airesmine_hotel

Hold din egen fest på hotellet Mine

Marcelo Cohen solgte sit tv-produktionsselskab for en formue og kunne have brugt resten af sit liv på at spille golf. I stedet fulgte han en gammel drøm, og i februar 2008 åbende han Mine i sit favoritkvarter. Mine ligger i gå-afstand til alle de sjove steder, og specielt haven med pool og bar er en oase efter en land dags shopping. Bliver du træt af Palermo Viejos restauranter, booker Mine en ‘asado’-kok, og du kan holde privat grillfest på deres tagterasse.

Få mere information om:

Restauranterne Bar 6 og Osaka

Tøjbutikkerne Balthazar, Bolivia, Félix og Spina

Butikhotellet Mine

Advertisements

Leave a comment

Filed under bar, Buenos Aires, café, design, hotel, journalist, party, rejse, restaurant, shopping, storby, travel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s