Få mest ud af Sydney Mardi Gras

Sådan får du de bedste pladser til paraden og mest ud af kulturfestivalen Sydney Mardi Gras.

Mere om Sydney Mardi Gras

Sydney Mardi Gras finder sted 14. februar-7. marts 2009. I 2009 er temaet ‘Nations United’, der markerer lige ret og frihed over hele kloden. Find information om kulturelle events og fester på mardigras.org.au.

Vær med i paraden

Hvis du vil være med i paraden lørdag den 7. marts 2009, kan du kontakte teamet bag Mardi Gras på festivalens website. Eller søg efter en gruppe, hvor du kan komme med via communityet SameSame.com.au.

De bedste pladser til paraden

Vil du se paraden i første række, skal du sikre dig en plads i vejkanten to-tre timer, før paraden starter. Husk drikkevarer (også vand), en mælkekasse eller en trappestige at stå på, og køb mad fra take away-restauranterne.

Er du et luksusdyr, så køb tribunebilletter til Bobby Goldsmith Foundations Glamstand på bgf.org.au. Fondet hjælper mennesker, der lever med HIV, så du støtter en god sag – og har bar og toiletter indenfor gåafstand.

Spis i sidegaderne

Mardi Gras-paraden går op ad Oxford Street, der er en af pulsårerne i Sydneys gå-ud- og shoppingliv. Men du finder langt bedre restauranter i sidegaderne Crown Street og Victoria Street, der er populære eat streets (gader, der er kendt for at have mange – gode – restauranter). Prøv for eksempel de asiastiske bistroer Billy Kwong og Red Lantern eller tapas-restauranten Kika.

Mere om Sydney Mardi Gras

Find en gruppe på communityet SameSame

Bestil tribunebilletter til Bobby Goldsmith Foundations Glamstand

Prøv restauranterne Billy Kwong, Red Lantern eller Kika

Advertisements

Leave a comment

Filed under Australien, gay, journalist, Mardi Gras, party, Pride, rejse, restaurant, storby, Sydney, travel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s