J. Edgar afslører Hoovers hemmeligheder

J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) var USA's mest magtfulde mand i 50 år, men hans hemmelige forhold til sin personlige assistent Clyde Tolson (Armie Hammer) kunne have ødelagt hans karriere, fortæller filmen "J. Edgar".

J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) var USA's mest magtfulde mand i 50 år, men hans hemmelige forhold til sin personlige assistent Clyde Tolson (Armie Hammer) kunne have ødelagt hans karriere, fortæller filmen "J. Edgar".

J. Edgar Hoover stod i spidsen for FBI og var i 50 år USA’s mest magtfulde mand; men han havde hemmeligheder, der ville have ødelagt hans karriere.
Oscarvinderen og LGBT-aktivisten Dustin Lance Black har skrevet manuskriptet til filmen J. Edgar, der blandt andet fortæller om Hoovers skjulte kærlighedsforhold til sin personlige assistent Clyde Tolson.

Hoovers hemmeligheder
J. Edgar Hoover (Leonardo DiCaprio) blev i løbet af sine 50 år i spidsen for FBI den mest magtfulde mand i USA; hædret og hånet, beundret og frygtet. Der var ingen grænser for, hvad Hoover ville gøre for at beskytte sit land, og han bøjede reglerne ud fra sin egen idé om retfærdighed.
Men han havde hemmeligheder, der ville have ødelagt hans karriere, hvis de slap ud …

Artiklen blev bragt i februarnummeret af Out & About.
Læs resten af artiklen.

Advertisements

Leave a comment

Filed under film, journalist, LGBT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s