Washington DC dufter af historie, magt og det gode liv

Med sine mange museer og monumenter er Washington DC en dannelsesdestination for indenlandske og udenlandske turister. Men byens beboere forstår også at leve det gode liv ...

Med sine mange museer og monumenter er Washington DC en dannelsesdestination for indenlandske og udenlandske turister. Men byens beboere forstår også at leve det gode liv …

Den amerikanske hovedstad, Washington DC, dufter af politisk magt, historie og kultur. Men når administrationens velfriserede mænd og kvinder løsner slipset, forstår de at nyde livet.

De sorte limousiner med røgfarvede, skudsikre vinduer, der suser gennem gaderne, og en enkelt helikopter, der chop-chopper gennem luften over byen understreger diskret aromaen af magt i Washington DC, USA’s hovedstad.
Du føler det, som om du har været her før, når du ser de ikoniske bygninger som Det hvide hus, privatbolig for “verdens mest magtfulde mand” – der i hvert fald frem til den 6. november 2012 hedder Barack Obama – kongresbygningen Capitol Hill og det enorme parkareal, National Mall.
National Mall kender du fra utallige film og nyhedsreportager: Her samles amerikanerne for at hylde deres nyvalgte præsident, demonstrere – for eksempel mod de mange krige nationen har taget aktivt del i – og udstille de berømte AIDS Quilts for at mindes de mange, der er døde af AIDS.
Med sine mange museer og monumenter er byen en dannelsesdestination for indenlandske og udenlandske turister.

Læs resten af artiklen i oktobernummeret af Out & About.

Foto: Destination DC

Advertisements

Leave a comment

Filed under journalist, LGBT, rejse, Washington DC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s