Berlin: Internationalt kunstcentrum

Berlins tre største kunstmesser har slået sig sammen med en række gallerier og kulturinstitutioner om at holde Berlin Art Week for at lokke internationale kunstinteresserede til byen.

Berlins tre største kunstmesser har slået sig sammen med en række gallerier og kulturinstitutioner om at holde Berlin Art Week for at lokke internationale kunstinteresserede til byen. Foto VisitBerlin/Koschel

Berlin arbejder målrettet for at at styrke sin position som internationalt centrum for kunstnere og handel med kunst.
Senest har byens tre største kunstmesser slået sig sammen med en række gallerier og kulturinstitutioner om at holde Berlin Art Week for at lokke internationale kunstinteresserede til byen. De tre kunstmesser har hver sin profil: ABC – Art Berlin Contemporary er kurateret af en udvalgt gruppe gallerister som deres bud på den vigtigste internationale nutidskunst, mens Preview Berlin – der indtager den tidligere lufthavn Tempelhof – og Berliner Liste lader lokale og internationale gallerister holde salgsudstillinger. Derudover lokker Berlin med events som Gallery Weekend, hvor 44 af byens førende gallerier inviterer på guidede ture, eksklusive visninger og events samt den halvårlige Lange Nacht der Mussen, hvor byens kulturinstitutioner holder længe åbent med særlige oplevelser for de mange gæster.

Læs mere om min tur til Berlin i januarnummeret af Out & About.

Eller find mere information om Berlins mange kunstevents på VisitBerlin.com.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Berlin, journalist, rejse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s