Om Walther

freelance journalist influencer copenhagen denmark sydney australia cape town south africa

Jeg har specialiseret mig i at skrive om mad, rejser, restauranter og servicebranchen, men udvider gerne med emnerne film og interessante mennesker.

Jeg har blandt andet leveret artikler til dagbladene Berlingske, BT, Information, Politiken og Urban, rejseportalerne momondo.com, out.com og rejseliv.dk samt til magasinerne Food & Culture (DK), DNA (AU), QX (S),  og Out & About (DK) .

Jeg er medlem af Dansk Journalistforbund (DJ), herunder netværket for social media-redaktører, og bestod diplomuddannelsen i journalistik (bachelor-niveau) med et snit på 10,66 på UPDATE/Danmarks Medie og Journalisthøjskole i 2010.
Min bachelor er siden blevet suppleret med kurser og workshops, som “Skriv nyhedsbreve der virker” (2019), “Den perfekte storm” (2013) om at lægge strategien for sociale medier, “Det personlige interview” (2012) og  “Fotograferende journalister” (2010). Alle de nævnte på UPDATE, efteruddannelsescentret for Danmarks Journalisthøjskole.

Du er velkommen til at læse mit mere detaljerede CV på min LinkedIn-profil og følge med i mine madlavningseksperimenter, restaurantbesøg og rejser på min Instagram-profil.

Send mig en mail på walther.griese(a)gmail.com, hvis du synes, vi skal samarbejde.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s