Om Walther

freelance journalist influencer copenhagen denmark sydney australia cape town south africa

Jeg har specialiseret mig i at skrive om mad, rejser, restauranter og servicebranchen, men udvider gerne med emnerne film og interessante mennesker.

Lige nu har jeg hænderne fulde som medejer af den klassiske danske frokostrestaurant, Restaurant Kronborg i København, hvor jeg blandt andet er ansvarlig for marketing og SoMe. Restaurant Kronborg blev nomineret til “Bedste frokost i København 2019” af dagbladet Berlingske/AOK.

Jeg har leveret artikler til dagbladene Berlingske, BT, Information, Politiken og Urban, rejseportalerne momondo.com, out.com og rejseliv.dk samt for magasinerne Food & Culture (DK), DNA (AU), Metropolis (I), New Forum (T), QX (S),  og Out & About (DK) .

Jeg er medlem af Dansk Journalistforbund (DJ), herunder netværket for social media-redaktører, og bestod diplomuddannelsen i journalistik (bachelor-niveau) med et snit på 10,66 på UPDATE/Danmarks Medie og Journalisthøjskole i 2010.
Jeg har suppleret min bachelor med kurserne “Skriv nyhedsbreve der virker” (2019), “Den perfekte storm” (2013) om at lægge strategien for sociale medier, “Det personlige interview” (2012) og  “Fotograferende journalister” (2010) på UPDATE, efteruddannelsescentret for Danmarks Journalisthøjskole.

Send mig en mail på walther.griese(a)gmail.com eller ring på 00 45 27 11 27 48, hvis du synes, vi skal samarbejde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s